Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Operationsavdelning Skene

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Öppettider

måndag - torsdag
7:00 - 18:00
fredag
7:00 - 14:00

Besöksadress

Varbergsvägen 50
511 61 Skene

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Operationsavdelningen i Skene utgör planerade operationer och behandlingar framförallt inom ortopedi, kirurgi och gynekologi. De flesta operationer utförs dagkirurgiskt vilket innebär att du som patient går hem samma dag. Enheten har tre operationssalar och är öppen dagtid alla dagar i veckan.

Din vistelse hos oss

Inför operation

På operationsdagen anmäler du dig i kassan och går till väntrummet på operationsenheten. En sjuksköterska hämtar dig och du förbereds sedan med smärtlindrande läkemedel. Du byter om till operationskläder.

Efter operation

Du vaknar upp i ett rum i anslutning till operationssalen. Där får du smärtlindrande medicin och omvårdnad inför överflyttning till den avdelning du är inskriven på, alternativt inför att åka hem.

Checklista inför din vistelse

Läs om hur du ska förbereda dig praktiskt i foldern "Viktigt att veta inför din operation".

Viktigt att veta inför din operation

Vi som arbetar här

På operationsavdelningen i Skene arbetar cirka 30 personer. Du kommer att träffa ett flertal yrkeskategorier med specialistkompetens hos oss. Vi arbetar i team med specialistläkare, specialistsjuksköterskor och undersköterskor. Vi strävar efter en god och säker vård, där du som patient ska känna dig trygg och respekterad.

Ansvariga för avdelningen

Annsofi Johansson, vårdenhetschef

Telefon
0320-77 91 41

E-post
annsofi.johansson@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2023-02-01 14:09