Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Operation 2 Borås

Kontaktuppgifter

Telefontider

måndag - torsdag
7:30 - 16:00
fredag
7:30 - 12:00

Växeltelefon

Besöksadress

Brämhultsvägen 53
504 55 Borås

Operation 2 bedriver till största del planerad operationssjukvård. På enheten utförs operationer och behandlingar framförallt inom gynekologi, öron-, ögon och barnkirurgi. Många operationer utförs dagkirurgiskt vilket innebär att du kan gå hem samma dag.

Din vistelse hos oss

Inför operation

På operationsdagen anmäler du dig i kassan och går till väntrummet på operationsenheten. En sjuksköterska hämtar dig och du förbereds sedan med smärtlindrande läkemedel inför operationen. Du byter om till operationskläder.

Efter operation

Du vaknar upp på ett rum i anslutning till operationsenheten. Där får du smärtlindrande medicin och omvårdnad inför överflyttning till den avdelning du är inskriven på, alternativt åka hem samma dag.

Checklista inför din vistelse

Läs om hur du ska förbereda dig praktiskt i foldern "Viktigt att veta inför din operation".

Viktigt att veta inför din operation

Vi som arbetar här

Du kommer att träffa ett flertal yrkeskategorier med specialistkompetens hos oss. Vi arbetar i team med specialistläkare, specialistsjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi strävar efter en god och säker vård, där du som patient ska känna dig trygg och respekterad.

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Johanna Göthager

Vårdenhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-11-14 11:39