Bemanningsservice

Medarbetare skrattar under fikastund

Här kan du läsa om hur det är att jobba på bemanningsservice som tillsvidare- och timanställd. Bemanningsservice är SÄS interna bemanningsenhet.

Tillsvidareanställning

För att arbeta som tillsvidareanställd i bemanningsservice krävs att du har arbetat inom hälso- och sjukvård i några år. Våra sjuksköterskor och undersköterskor är flexibla, självständiga och har en stark servicekänsla.

Våra medicinska sekreterare skriver för olika avdelningar och mottagningar utefter behov. 

Hos oss får du möjlighet att skaffa nya erfarenheter och växa i din yrkesroll. Efter introduktion, roterar du mellan olika avdelningar utifrån verksamhetens behov.  

Timanställning

Timanställning passar dig som är utbildad sjuksköterska eller undersköterska.

Om du är student, heltids- eller deltidsarbetslös, pensionär eller har en anställning hos en annan arbetsgivare, finns det möjlighet att arbeta som timanställd i bemanningsservice. 

Som timanställd arbetar du utifrån din situation och verksamhetens behov. Kravet är att du ska kunna arbeta minst två pass i månaden. Vissa timanställda arbetar på en enhet och andra på flera. 

När verksamheten har behov av fler timanställda annonseras det under sidan lediga jobb.

Lediga jobb

Du som har läst fyra terminer eller mer på sjuksköterskeprogrammet har möjlighet att arbeta extra som undersköterska på Bemanningsservice. Om du är intresserad kan du skicka en intresseanmälan till Bemanningsservice.

 

Så här går det till

Genom ett bokningssystem lägger avdelningarna in sin beställning av personal och medarbetare lägger in tillgänglig tid. Tid då de kan bokas. Beställningarna tas omhand av administrativa koordinatorer som har en helhetssyn över personal och beställningar. 

Tycker du att det låter intressant och vill veta mer? Kontakta oss gärna för mer information. 

Bemanningsservice

Telefonnummer

Kontor: 033 - 616 46 43