Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

SÄS som arbetsplats

På SÄS finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsmöjligheter för framtida medarbetare. De flesta av våra medarbetare arbetar i Borås, men vi finns också i Skene. Här kan du läsa mer om några av de delar som utmärker oss!

Som en del i Västra Götalandsregionen ansluter vi till löftet att "vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra". Som medarbetare hos oss får du ett generöst förmånspaket och stora möjligheter att utvecklas - både som människa och inom din profession. 

Hos oss har vi respekt och förtroende för våra patienter, dess närstående och för varandra som medarbetare. Det bidrar till en familjär känsla och en god gemenskap.

Vi finns i Borås och Skene och på olika öppenvårdsmottagningarna ute på stan. Att jobba hos oss passar dig som vill bo, leva och trivas i just Sjuhärad.

Här presenterar vi några av alla förmåner du har möjlighet att ta del av som medarbetare hos oss på Södra Älvsborgs sjukhus.

Förmåner

Våra medarbetare säger ofta att SÄS är ett ”lagom stort sjukhus”. Det är så pass stort att det är ett komplett akutsjukhus där man kan utvecklas och göra karriär, samtidigt som det är så pass litet att man kan samarbeta över klinikgränserna och få många nya vänner.

Större delen av sjukhusets lokaler är renoverade på senare år. Lokalerna är fina och bidrar samtidigt till en god fysisk arbetsmiljö. 

De senaste åren har flera stora byggprojekt pågått på sjukhusområdet, bland annat inom psykiatri, infektion och laboratoriemedicin.

Sjukhuset växer

Nationellt sätt har vi nöjda patienter - de som vi tar om hand tycker att vi gör det bra!

Vi är också kända för att vara ett sjukhus med utveckling i fokus. Vi har framgångsrik forskning och många utvecklings- och innovationsprojekt på gång. Bland annat arbetar vi med hur vårdpersonalen kan avlastas med till exempel appbaserade lösningar och robotteknik i vardagen i vården.

Våra arbetssätt

Välkommen som ny medarbetare på SÄS! Vi är glada för att du har valt att arbeta hos oss och ser fram emot att snart se dig här. Som ny medarbetare har du säkert många frågor och funderingar. På de här sidorna hittar du svar på några av dem. När du väl är på plats finner du mer information på vårt intranät. Du kommer också att få en sjukhus- och en arbetsplatsintroduktion.

Ny medarbetare på Södra Älvsborgs sjukhus

Kontakta SÄS rekryteringsteam

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2023-02-27 10:14