Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fysioterapi rehab

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Besöksadress

Brämhultsvägen 53
504 55 Borås

Vi på Fysioterapi Rehab bedriver fysioterapi/sjukgymnastik på specialistnivå inom neurologi och stroke, geriatrisk ortopedi, reumatologi samt rehabiliteringsmedicin. Vi arbetar med sluten- och öppenvård samt poliklinik. Rehabilitering i hemmet -Understödd hemgång - för strokepatienter ingår också i verksamheten.

Söka vård hos oss

För att komma till oss krävs att du är inskriven på någon avdelning eller mottagning inom Neuro- och Rehabiliteringskliniken.

För att komma till våra mottagningar på Fysioterapi Rehab krävs att du har remiss från annan vårdgivare, alternativt egenremiss.

Vid ditt besök hos oss

Anmälan inför ett besök på våra mottagningar sker i Receptionen ingång 10.

Information om våra mottagningar finner du under "Patientinformation" här till höger samt i kallelsen du fått  hemskickad.

Checklista inför ditt besök

  • Ta med ID-kort.
  • Kom ihåg att avboka din tid om du inte kan komma.

Vi som arbetar här

Fysioterapeuter/sjukgymnaster och fysioterapiassistenter.

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Patientinformation

Lars Björk

Enhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Närbild på ängel i tyg som hänger på undersökningsstol

Hjälp oss att bli bättre

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss om dina erfarenheter och synpunkter.

Boka din egen hälsocoach

Stärk din hälsa och må bättre i vardagen. Boka din egen hälsocoach helt kostnadsfritt som du träffar i mobilen, surfplattan eller via dator.

Senast uppdaterad: 2023-02-22 17:07