Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bad Rehab

Rehabbadet erbjuder individuell träning och träning i grupp till patienter som är i behov av rehabilitering på specialistnivå.

Bassängträning är ett viktigt behandlingskomplement på Neuro- och rehabiliteringskliniken. Både inneliggande- och polikliniska patienter har nytta av träning i vatten. Träning i 33-gradigt vatten har god terapeutisk effekt på personer med led och muskelbesvär. Genom vattnets smärtlindrande och cirkulationsbefrämjande egenskaper passar bassängträning för många olika patientgrupper.

Vattnets avlastande egenskaper gör också att bassängträning är till en stor hjälp för många patienter som inte kan tillgodogöra sig andra träningsformer.

Rehabbadet har för närvarande en bassäng, Parker-bad och möjlighet till växelbad. Vår pool är utrustad med lyftanordning för personer med rörelsehinder.

För att få träna i rehabbadet krävs en remiss från legitimerade professioner såsom läkare och fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Öppetider

måndag   kl. 09.00 - 16.00
tisdag      kl. 09.00 - 16.00

Lunchstängt kl. 12.00 - 13.00

Bokning Rehabbadet

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-03-28 11:47