Bad Rehab

Öppetider

måndag tisdag    kl. 09.00 - 16.00
onsdag, torsdag  kl.13:00 - 16:00
fredag                  kl. 09.00 - 14.30

Bad Rehab har sommarstängt från 1 juli till 13 augusti

Bokning

Telefon:
033 616 1429

Rehabbadet erbjuder individuell träning och träning i grupp till patienter som är i behov av rehabilitering på specialistnivå.

Bassängträning är ett viktigt behandlingskomplement på Neuro- och rehabiliteringskliniken. Både inneliggande- och polikliniska patienter har nytta av träning i vatten.Träning i 33-gradigt vatten har god terapeutisk effekt på personer med led och muskelbesvär. Genom vattnets smärtlindrande och cirkulationsbefrämjande egenskaper passar bassängträning för många olika patientgrupper.

Vattnets avlastande egenskaper gör också att bassängträning är till en stor hjälp för många patienter som inte kan tillgodogöra sig andra träningsformer.

Rehabbadet har för närvarande en bassäng, Parker-bad och en floatingtank samt möjlighet till växelbad. Vår pool är utrustad med lyftanordning för funktionshindrade personer.

För att få träna i rehabbadet krävs en remiss från legitimerade professioner såsom läkare och fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Patient information

-För att bibehålla hög vattenkvalité och god hygien krävs att alla som ska träna i bassängen duschar utan badkläder innan bad och använder badmössa.