Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19 Information om våra förändrade besöksrutiner, hur du söker vård vid covid-19 och hur du kan undvika smitta 

Alla över 16 år bör använda munskydd i sjukhusets lokaler. Munskydd delas ut av entrévärdar där de finns.

Barnlogopedmottagning, BLOM

Angående Coronaviruset/Covid-19

Just nu gäller följande:
  • Barn och förälder som kommer får inte vara förkylda. Har ni snuva, hosta eller feber, ring och avboka besöket eller omboka till ett digitalt vårdmöte (se nedan).
  • Endast en förälder får följa med till besöket.
  • Syskon får inte följa med.

Barnlogopedmottagningen erbjuder digitala vårdmöten (videosamtal) i de fall där det finns anledning att inte komma till sjukhuset. Om ni önskar ändra ert bokade mottagningsbesök till ett videosamtal ring sekreterare på 033-616 17 56 (val 2) eller skicka ett meddelande om ombokning via Mina vårdkontakter/1177.se. Vid ombokning meddela telefonnummer och personnummer till den vårdnadshavare som besöket ska bokas på.

Om ert besök ändras till videosamtal, gå till följande hemsida för mer information:

Välkommen till vår hemsida! Här hittar du information om språkutveckling, språkstörning och ätsvårigheter hos barn. Vi ger råd kring hur du kan stimulera ditt barns språkutveckling och du kan även ta del av övningar, bildmaterial att skriva ut samt få tips på appar och länkar.

Senast uppdaterad: 2016-10-05 08:39