Kick-off för forsknings- och kvalitetsdagarna 2015

På måndagen sparkade sjukhusdirektören Thomas Wallén igång årets forsknings- och kvalitetsdagar med en kick-off i personalmatsalen i Borås.

Nu väntar en hel vecka med studiebesök på klinikerna, prova på-aktiviteter, föreläsningar och posterutställning. Under veckan kommer vi att fylla på med fler filmklipp på den här sidan, med smakprov från både den dagliga vården och utvecklingsarbeten som driver verksamheten framåt.

Stolthet och glädje över att visa upp sin verksamhet

Syftet med forsknings- och kvalitetsdagarna är att inspirera och sprida goda exempel på utvecklings- och förbättringsarbeten inom sjukhuset. I år pågår aktiviteter under hela veckan 19-23 oktober. Måndag-fredag är det prova på-aktiviteter på flera ställen. Nytt för i år är kliniknära studiebesök tisdag-onsdag. 

– Prova på-aktiviteterna visar upp något av den fantastiska vård vi dagligen gör, säger sjuksköterskan Ewa Carlsson Lalloo som är samordnare för prova på-aktiviteterna. De har inte funnits med tidigare år eftersom fokus under de här dagarna ligger på utvecklingsarbete, men många medarbetare är stolta och glada över att nu få visa upp allt man kan!

Senast uppdaterad: 2018-10-05 11:22