Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19 Information om våra förändrade besöksrutiner, hur du söker vård vid covid-19 och hur du kan undvika smitta 

Alla över 16 år bör använda munskydd i sjukhusets lokaler. Munskydd delas ut av entrévärdar där de finns.

E-tjänster

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du utföra vårdärenden digitalt. Vad du har möjlighet att göra via din inloggning beror på i vilken grad den avdelning eller mottagning ärendet gäller är ansluten.

Logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster

För att använda e-tjänsterna krävs att du loggar in. Det kan du gör med e-legitimation, lösenord eller sms. 

Information i text och film om hur du loggar in

Logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster

Kontakta vården

Genom att logga in har du möjlighet att be den avdelning eller mottagning du söker att ringa upp dig. I vissa fall finns också möjlighet att boka, omboka och avboka din tid.

Kontakta vården via e-tjänsterna  

Dina läkemedel

Via e-tjänsterna kan du se om du har uttag kvar på ditt recept, vilka läkemedel du har hämtat ut och hur nära du är att få ett frikort. I vissa fall finns också möjlighet att förnya läkemedelsrecept.

Läkemedelsinformation som ges via e-tjänsterna  

Förnya dina recept 

Läs din journal

Under fliken "Journalen" kan du digitalt läsa delar av dina journalanteckningar som skrivits från och med den 1 juni 2016.

Läs din journal via nätet

Läs, ladda ner och skicka ditt läkarintyg

Genom att logga in i e-tjänsterna kan du digitalt läsa, ladda ner och skicka iväg ditt läkarintyg till Försäkringskassan. Det gäller under förutsättning att den avdelning eller mottagning som utfärdar ditt läkarintyg är ansluten till tjänsten. 

Läkarintyg via e-tjänsterna

Fler tjänster

Via e-tjänsterna kan du också omboka eller avboka tid till dina sjukhusbesök. Det går också att beställa teckenspråkstolk eller taltjänst. Det finns även särskilda e-tjänster för dig som har en reumatisk sjukdom. Det går också att beställa hem klamydiatest och få svaret via nätet. 

Information om de olika e-tjänster

Influensavaccination

- en SMS-tjänst

Här anmäler du dig till Smittskyddets kostnadsfria SMS-tjänst. När det är dags för vaccination mot säsongens influensa, får du en SMS-påminnelse till din mobiltelefon.

* Du måste ange telefonnumret på angivet format, t.ex. 07xx - xx xx xx
* Du måste acceptera villkoren för att kunna lägga till ditt telefonnummer
Senast uppdaterad: 2016-07-07 08:06