Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. 
Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

 

Alkohol

Dina alkoholvanor påverkar din hälsa. Kraftigt drickande ökar risken för högt blodtryck, stroke, oavsiktliga skador och flera former av cancer. Var uppmärksam på mängden alkohol du dricker vid ett tillfälle och din totala veckokonsumtion. Om du vill få en uppfattning om hur dina alkoholvanor ser ut kan du göra ett test. Läs mer nedan.

Illustration standardglas alkohol

Det finns flera symtom och sjukdomar som kan bero på en för hög alkoholkonsumtion. Som patient kan du därför få frågor rörande dina alkoholvanor för att vi ska kunna ge dig rätt vård och behandling. Vid behov kan vi erbjuda dig rådgivning och hänvisning till stöd och hjälp. Du kan också kontakta din vårdcentral eller ta hjälp på egen hand. Läs mer nedan.

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:45