Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. 
Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

 

Din hälsa

Vi vet att alla kan göra hälsovinster, både friska och sjuka, gamla som unga. Låt oss vara en del i din hälsoresa.

SÄS är ett hälsofrämjande sjukhus. Du som är patient på SÄS kan ta upp frågor kring dina levnadsvanor i samband med ditt besök här. Det finns hjälp och stöd att få kring rökning, alkohol, fysisk aktivitet och kost.

Goda levnadsvanor (pdf)

Kontakta personalen på din avdelning eller mottagning som är kunniga i dessa frågor.

SÄS ska också vara en hälsofrämjande arbetsplats. Det finns olika aktiviteter i temat hälsa för personalen så att de kan inspirera dig som patient att göra hälsofrämjande val.

För att samordna och utveckla arbetet med det förebyggande arbetet på sjukhuset finns en hälsokoordinator och processledare.

Kontakt

Annica Svanström

Telefon 
033 - 616 38 40

E-post 
annica.svanstrom@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-01-28 07:54