Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Service på sjukhuset

På sjukhusområdet finns flera matställen, apotek och annat för både patienter och besökare.

Café och butik Glasgatan, Borås

Vid huvudentrén på sjukhuset i Borås finns café och butik Glasgatan. Här kan du fika eller äta en lättare måltid samt handla vykort, godis, hygienartiklar med mera. Det finns också färdiga rätter att ta med.

Café och butik Glasgatan och café Samariten, Borås

Café Samariten, Borås

Vid rehabiliteringscentrum ingång 10 finns café Samariten. Här kan du äta dagens lunch från samma leverantör som caféet i huvudentrén, 

Café och butik Glasgatan och café Samariten, Borås

Självbetjäning, Skene

Vid entrén på Skene Närvårdscentrum finns en servicelösningen med självbetjäning som erbjuder kioskvaror och kylda hemlagade rätter samt möjlighet att sitta i en fin miljö och värma medhavd mat. 

På sjukhuset i Borås och Skene finns ett fritt trådlöst nätverk, VGR Publikt. 

Det är tillåtet att använda mobiltelefoner, surfplattor och datorer på de flesta ställen i sjukhuset, med undantag för platser där de kan störa teknisk utrustning. Personalen avgör vad som gäller på varje avdelning.

Sjukhuskyrkan Borås

Sjukhuskyrkan är till för dig, som är patient eller närstående, när du vill ha någon att tala med eller önskar hjälp med bibelläsning eller andakt. 

Sjukhuskyrkan Borås

Sjukhuskyrkan Skene

Ta kontakt med sjukhuskyrkan för att få mer information om verksamheten i Skene. 

Lisa Wiklund, diakon
Telefonnummer 0320-182 44
Mobiltelefonnummer 076-282 84 89 
E-post lisa.wiklund@svenskakyrkan.se

 

Senast uppdaterad: 2023-03-10 13:01