Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. 
Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

 

Nya utbildningar i Gröna korset

Den 11 april bjuder SÄS för tionde gången i ordningen in externt intresserade till en utbildningsdag i Gröna korset. Utöver den teoretiska och praktiska genomgången av metoden bjuds deltagarna på studiebesök i verksamheten, som alltid brukar vara väldigt uppskattat. Glädjande nog kan vi se att spridningen av metoden börjar ta fart utanför sjukhusvärlden, både till veterinärmedicin, folktandvård och primärvård. I artikeln nedan redovisar Vårdcentralen i Slöinge positiva upplevelser av sitt arbete med gröna korset.

Gröna korset på vårdcentralen i Slöinge.pdf

Varmt välkommen med din anmälan.

För mer information om utbildningsdagen se inbjudan på Gröna korset utbildning

Senast uppdaterad: 2019-01-17 10:33