Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

Styrelsen för Södra Älvsborgs sjukhus

Styrelsen för Södra Älvsborgs sjukhus utses av regionfullmäktige. Innevarande mandatperiod sträcker sig till och med 31 december 2022. Styrelsen består av nio ledamöter och fem ersättare.

Så styrs SÄS i den politiska organisationen

Sjukhusstyrelsens uppgifter regleras i det av regionfullmäktige antagna reglementet, som är det dokument där politiken anger styrelsens ansvar. Styrelsen tecknar en vårdöverenskommelse med södra hälso- och sjukvårdsnämnden om vilken vård som ska ges vid sjukhuset.

Styrelsen för SÄS

Kommande möten, protokoll och handlingar

Kontakt

Staffan Setterberg, ordförande

Telefon
0707-14 23 26

E-post
setterberg@nativo.se 


Claes Redberg, vice ordförande

Telefon
070 - 574 29 48 

E-post
claes.redberg@vgregion.se 


Andreas Cerny, sekreterare

Telefon
033-616 12 91

E-post
andreas.cerny@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-06-05 14:27