Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19 Information om våra förändrade besöksrutiner, hur du söker vård vid covid-19 och hur du kan undvika smitta 

Alla över 16 år bör använda munskydd i sjukhusets lokaler. Munskydd delas ut av entrévärdar där de finns.

Medicinskt bibliotek

Medicinska biblioteket SÄS är tillgängligt för sjukhusets medarbetare och stödjer evidensbaserat arbete på SÄS genom att tillhandahålla information och litteratur för kliniskt arbete, fort- och vidareutbildning samt forsknings- och utredningsarbete.

Aktuellt

  • 28/12 2020 - 5/1 2021 är biblioteket obemannat.
  • Biblioteket är öppet för medarbetare 7-20 alla dagar, lås upp med med tjänste-id. Observera att lokalen är larmad övrig tid!
  • Vi bemannar säkrast vardagar 10.00-12.00.
  • För hämtning av reserverade böcker: ta med reservationsnummer som finns i aviseringsmeddelandet du får med sms/e-post.
  • Kontakta oss gärna via e-post och telefon vid behov av bibliotekets tjänster. Se sidan Biblioteksservice för beställning av informationssökning, handledning mm.
  • Återlämningslåda för böcker finns i biblioteket, i huvudentrén (utanför  snurrdörren), i korridoren utanför biblioteket. Lämna dina böcker där eller skicka med internpost.

Borås

Öppettider 
Öppet för sjukhusets medarbetare 7-20 alla dagar.
Biblioteket bemannas säkrast vardagar 10.00-12.00.

Telefon:
033 - 616 23 71

E-post:
bibliotek.sas@vgregion.se 

Karta biblioteket Borås

Senast uppdaterad: 2016-08-03 10:48