Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19 Information om våra förändrade besöksrutiner, hur du söker vård vid covid-19 och hur du kan undvika smitta 

Alla över 16 år bör använda munskydd i sjukhusets lokaler. Munskydd delas ut av entrévärdar där de finns.

Kvinnoklinik

Kvinnokliniken arbetar med kvinnohälsa i livets alla skeenden. Vår verksamhet är bred och vi tar hand om patienter i alla åldrar med gynekologiska problem och vid graviditet och förlossning.

Uppdrag och arbetssätt

Kvinnosjukvården är uppdelad på två delar: gynekologi och obstetrik (vård i samband med graviditet). Vår gynekologiska del består av en mottagning och en avdelning. Inom förlossningsvården har vi antenatal mottagning, förlossning och BB-avdelning med BB-mottagning.

Att arbeta hos oss

Vi handleder läkare under specialistutbildning, läkarkandidater och barnmorskestuderande. De deltar i vården och den dagliga verksamheten. När du arbetar på vår klinik innebär det att du, förutom dina arbetsuppgifter, också får ansvar för att utveckla och förbättra arbetet så att det gynnar våra patienter.

Inom respektive enhet finns olika inriktningar och det finns möjlighet att få egna ansvarsområden, i samförstånd med ansvarig chef och kollegor. Välkommen att kontakta någon av våra chefer, studenthandledare eller studierektor.

Kontakt

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss med dina synpunkter. Fyll i formuläret via nedanstående länk.

Tänk på att det du skriver blir en allmän handling som alla kan be om att få läsa. Därför ska du, när det gäller personliga och medicinska frågor, använda 1177 Vårdguidens e-tjänster eller kontakta den enhet där du är patient.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Kontakta kvinnokliniken

Erica Cedervret Nilsson, verksamhetschef

Vårdenhetschefernas kontaktuppgifter finns på sidorna för respektive enhet.

Senast uppdaterad: 2016-05-17 10:11