Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19 Information om våra förändrade besöksrutiner, hur du söker vård vid covid-19 och hur du kan undvika smitta 

Alla över 16 år bör använda munskydd i sjukhusets lokaler. Munskydd delas ut av entrévärdar där de finns.

Klinik för nära vård

Klinik för nära vård har en samlad verksamhet för specialistsjukvårdens resurs- och mobila team. Vi arbetar utifrån patientens behov och förutsättningar i nära samverkan med kommun och primärvård, för att patienten ska känna sig trygg i hela vårdkedjan.

Uppdrag och arbetssätt

I takt med att befolkningsgraden och levnadslängden ökar behöver vi hitta nya sätt att ta hand om patienter med ett stort vårdbehov. Det har klinik för nära vård i uppdrag.

Nära vård handlar om att se till att den vård som patienten behöver ofta erbjuds där hen befinner sig. Det gynnar både patienten, som slipper långa och ofta påfrestande resor, och sjukvården, som kan skapa bättre vårdflöden med färre inläggningar på sjukhus. Målet är att patienten får en trygg och säker vård med hög kvalitet.

Gemensamt för enheterna som tillhör kliniken är att de är mobila och/eller arbetar för en väl sammanhållen vårdkedja.  

På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sekreterare. Vi arbetar tillsammans i team för att kunna tillgodose patientens olika behov.

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder våra anställda varierade arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling inom kliniken. I våra arbetsuppgifter ingår även att utveckla och förbättra arbetet så att det gynnar våra patienter.

Kontakt

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss med dina synpunkter. Fyll i formuläret i nedanstående länk.

Tänk på att det du skriver blir en allmän handling som alla kan be om att få läsa. Därför ska du, är det gäller personliga och medicinska frågor, använda 1177 Vårdguidens e-tjänster eller kontakta den enhet där du är patient.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Kontakta kliniken för nära vård

Karin Scharl, verksamhetschef

Telefon
033-616 2656

Senast uppdaterad: 2019-02-27 14:20