Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirusinfektion covid-19

Tillfälliga förändringar på SÄS pga coronapandemin. Läs mer på SÄS sida om Covid-19

Barn- och ungdomsklinik

Inredning på kliniken

Från den 1 februari tillhör BUM-mottagningarna i Lerum, Alingsås, Ulricehamn, Skene och Viskan förvaltningen Regionhälsan

Idag tillhör de barn- och ungdomsmedicinska mottagningarna i Lerum, Alingsås, Ulricehamn, Skene och Viskan förvaltningen Södra Älvsborgs sjukhus. Från
och med den 1 februari 2019 kommer dessa mottagningar istället att tillhöra förvaltningen Regionhälsan.

Inga förändringar sker i antal mottagningar (tidigare förslag att slå ihop BUM-mottagningar röstades ner i regionfullmäktige). Omorganisationen är mestadels administrativ och ska inte påverka dig som patient eller anhörig.

Har du frågor kan du prata med personalen på din mottagning.

Läs mer om Regionhälsan på www.vgregion.se/regionhalsan

Uppdrag och arbetssätt

Barn- och ungdomskliniken har ungefär 240 anställda. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, barnsköterskor, sekreterare, psykologer, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och lekterapeuter. Vi arbetar tillsammans i team för att kunna tillgodose våra patienters olika behov.

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder våra anställda varierade arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling inom kliniken. I dina arbetsuppgifter ingår även att utveckla och förbättra arbetet så att det gynnar våra patienter.

Kontakt

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss med dina synpunkter. Fyll i formuläret via nedanstående länk.

Tänk på att det du skriver blir en allmän handling som alla kan be om att få läsa. Därför ska du, när det gäller personliga och medicinska frågor, använda 1177 Vårdguidens e-tjänster eller kontakta den enhet där du är patient.

1177  Vårdguidens e-tjänster

Kontakta barn- och ungdomskliniken

Eija Hägg, verksamhetschef

Telefon
033 - 616 15 10

Vårdenhetschefernas kontaktuppgifter finns på sidorna för respektive enhet.

Senast uppdaterad: 2020-01-17 14:20