Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. 
Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

 

Verksamheten för kliniska prövningar

Vi är en verksamhetsnära stödfunktion för forskningspersonal inom Södra Älvsborgs Sjukhus som arbetar med kliniska prövningar.

Verksamheten för kliniska prövningar är ingången för studieförfrågningar som rör SÄS kliniker och vi tar emot både de som är prövarinitierade- och företagsinitierade samt förfrågningar som rör bild och laboratoriemedicin.

-För forskningspersonal på SÄS hänvisar vi till vår interna hemsida under Forskning och Innovation (FoU-enheten).

-För externa förfrågningar ifrån företag, universitet och andra sjukhus skickas dem till samordnare för innovation och klinisk prövning.

Senast uppdaterad: 2020-02-10 13:51