Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ortopedklinik

Ortopedkliniken behandlar skador och sjukdomar i leder, muskler och skelett. Vi erbjuder specialistvård och rehabilitering av hög kvalitet på två orter och är det enkla och nära alternativet för invånare i Borås och kommunerna i närheten.

Ortopedkliniken tar emot patienter vid akuta olycksfall och vid sjukdomar och besvär i rörelseapparaten som kommit med tiden. Exempel på vårdutbud är att behandla idrottsskador i menisk och korsband, utslitna höftleder som behöver bytas ut och smärtproblem i axlar.

Vi har verksamhet i både Borås och Skene, allt i moderna lokaler och med kvalificerad personal. Vården planeras i samråd med patienterna för att göra behandlingstiden så smidig som möjlig. På mottagningarnas sidor får du mer praktisk praktisk information inför att bli patient. Läs också om hur du blir patient hos oss - oavsett var du bor.

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss med dina synpunkter. Fyll i formuläret via nedanstående länk.

Skicka dina synpunkter till ortopedkliniken  

Tänk på att det du skriver blir en allmän handling som alla kan be om att få läsa. Därför ska du, när det gäller personliga och medicinska frågor, använda 1177 Vårdguidens e-tjänster eller kontakta den enhet där du är patient.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Joakim Höstner

Verksamhetschef
Senast uppdaterad: 2021-02-18 07:05