Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kvinnoklinik

Kvinnokliniken arbetar med kvinnohälsa i livets alla skeenden. Vår verksamhet är bred och vi tar hand om patienter i alla åldrar med gynekologiska problem och vid graviditet och förlossning.

Kvinnosjukvården är uppdelad på två delar: gynekologi och obstetrik (vård i samband med graviditet). Vår gynekologiska del består av en mottagning och en avdelning. Inom förlossningsvården har vi antenatal mottagning, förlossning och BB-avdelning med BB-mottagning.

Vi handleder läkare under specialistutbildning, läkarkandidater och barnmorskestuderande. De deltar i vården och den dagliga verksamheten. När du arbetar på vår klinik innebär det att du, förutom dina arbetsuppgifter, också får ansvar för att utveckla och förbättra arbetet så att det gynnar våra patienter.

Inom respektive enhet finns olika inriktningar och det finns möjlighet att få egna ansvarsområden, i samförstånd med ansvarig chef och kollegor. Välkommen att kontakta någon av våra chefer, studenthandledare eller studierektor.

Erica Cedervret Nilsson

Verksamhetschef
Senast uppdaterad: 2021-02-18 07:01