Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Bild- och funktionsmedicin

Vi bedriver verksamhet i Borås, Skene och Ulricehamn.

I Borås finns möjlighet att utföra de flesta förekommande undersökningar: konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökningar (MR), kärl- och hjärtundersökningar. Dessutom finns oralradiologi för till exempel avancerade undersökningar av tänder, käkleder, spottkörtlar och munhåla. Huvuddelen av verksamheten sker dagtid, men jourverksamhet finns under kvällar, nätter och helger.

I Skene utför vi konventionell röntgen, datortomografi och ultraljud, och i Ulricehamn utförs konventionell röntgen. All verksamhet bedrivs dagtid.

Nuklearmedicin betjänar hela Västra Götalandsregionen vad gäller vissa nuklearmedicinska undersökningar och behandlingar.

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss med dina synpunkter. Fyll i formuläret via nedanstående länk.

Skicka dina synpunkter till bild- och funktionsmedicin  

Tänk på att det du skriver blir en allmän handling som alla kan be om att få läsa. Därför ska du, när det gäller personliga och medicinska frågor, använda 1177 Vårdguidens e-tjänster eller kontakta den enhet där du är patient.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Markus Håkansson

Verksamhetschef
Senast uppdaterad: 2021-02-18 14:10