Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

Nyheter

Här hittar du information om de förändringar som sjukhuset genomför för att minska smittspridning och som kan påverka dig som besöker sjukhuset. Här finns också länkar till mer information om covid-19.

Patienter som söker sig till akuten med besvär som kräver sociala insatser snarare än slutenvård kan från och med den 18 februari få hjälp av SÄS omsorgskoordinatorer. - Det handlar om att ge rätt vård på rätt plats, säger Karin Scharl, verksamhetschef på kliniken för nära vård.

Ett fall av mässling har konstaterats på Södra Älvsborgs sjukhus den 5 februari. Det är en vuxen, ovaccinerad person som har smittats utomlands.

Senast uppdaterad: 2020-01-31 14:17