Sjuksköterska

Som sjuksköterska på Södra Älvsborgs sjukhus gör du skillnad för andra människor varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas både i ditt yrke och som människa – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som sjuksköterska.

Att vara sjuksköterska innebär att ansvara för patientens omvårdnad. En av sjuksköterskans viktigaste uppgifter är att få patienten att känna sig trygg och omhändertagen. Sjuksköterskan leder omvårdnadsarbetet och ansvarar för att detta organiseras så att varje patient får rätt vård vid rätt tillfälle och att medarbetarnas kompetenser utnyttjas på bästa sätt utifrån patienternas behov.

Vi söker fler professionella, kreativa och engagerade medarbetare. Oavsett om du är ny eller erfaren sjuksköterska har du stora möjligheter att utvecklas hos oss – både i ditt yrke och som människa.

Våra lediga jobb

Karriärutvecklingsmodell för sjuksköterskor och barnmorskor

Vi vill ta vara på din kompetens och skapa trygga förutsättningar för dig att göra karriär hos oss. Med karriärutvecklingsmodellen, som består av sex nivåer från nybörjare till expert, får du som sjuksköterska eller barnmorska en individuell kompetensutvecklingsplan. Den visar vilka vägar du kan gå för att utvecklas i ditt yrke.

Karriärutvecklingsmodell för sjuksköterskor och barnmorskor

Kliniskt basår och kompetenshöjande utbildningar

I karriärutvecklingsmodellen ingår till exempel det kliniska basåret och utbildningstjänster. Ett kliniskt basår är till för dig som är nyutexaminerad sjuksköterska. Det är en introduktion som låter dig växa in i din nya roll som sjuksköterska. Med en utbildningsbefattning kan du som har några års erfarenhet av yrket möjlighet att specialisera dig med bibehållen lön.

Kliniskt basår

Frågor och svar kliniskt basår 

Kompetenshöjande utbildningar

Senast uppdaterad: 2018-04-18 13:15