Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19 Information om våra förändrade besöksrutiner, hur du söker vård vid covid-19 och hur du kan undvika smitta 

Alla över 16 år bör använda munskydd i sjukhusets lokaler. Munskydd delas ut av entrévärdar där de finns.

Vår arbetsplats

Hos oss finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsmöjligheter för framtida medarbetare. De flesta av oss arbetar i Borås, men vi finns också i Skene. Här kan du läsa mer om några av de delar som utmärker just oss!

Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra

Som en del i Västra Götalandsregionen ansluter vi till löftet att "vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra". Som medarbetare hos oss får du ett generöst förmånspaket och stora möjligheter att utvecklas - både som människa och inom din profession. 

God gemenskap

Hos oss har vi respekt och förtroende för våra patienter, dess närstående och för varandra som medarbetare. Det bidrar till en familjär känsla och en god gemenskap.

Vi finns i Borås och Skene

Vi finns i Borås och Skene och på olika öppenvårdsmottagningarna ute på stan. Att jobba hos oss passar dig som vill bo, leva och trivas i just Sjuhärad.

"Lagom stort sjukhus"

Våra medarbetare säger ofta att SÄS är ett ”lagom stort sjukhus”. Det är så pass stort att det är ett komplett akutsjukhus där man kan utvecklas och göra karriär, samtidigt som det är så pass litet att man kan samarbeta över klinikgränserna och få många nya vänner.

Modern sjukhusmiljö med fina lokaler

Större delen av sjukhusets lokaler är renoverade på senare år. Lokalerna är fina och bidrar samtidigt till en god fysisk arbetsmiljö. 

Under 2017-2021 pågår flera stora byggprojekt på sjukhusområdet i Borås. Målet är att skapa framtidens sjukvård inom psykiatri, infektionsvård och laboratoriemedicin.

Nöjda patienter

Nationellt sätt har vi nöjda patienter - de som vi tar om hand tycker att vi gör det bra!

Utveckling i fokus

Vi är också kända för att vara ett sjukhus med utveckling i fokus. Vi har framgångsrik forskning och många utvecklings- och innovationsprojekt på gång. Bland annat arbetar vi med hur vårdpersonalen kan avlastas med till exempel appbaserade lösningar och robotteknik i vardagen i vården.

Senast uppdaterad: 2016-06-30 09:39