Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sommarvikarie 2022

Varje sommar söker vi livsviktiga sommarvikarier till oss på Södra Älvsborgs Sjukhus. Hos oss finns många avdelningar med stor variation i vårduppdrag och arbetsuppgifter. Ett jobb som är viktigt på riktigt.

Sommarperioden är mellan v. 24 - v.35 och det är meriterande om du kan arbeta åtta sammanhängande veckor. Alla vikarier ska ha fyllt 18 år. Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan! 

Yrkeskategorier för sommaren 2022

Sjuksköterskeassistent, student termin 5

Vi söker dig som är klar med termin 5 på sjuksköterskeprogrammet senast juni 2022 samt har erfarenhet av Melior. Har du tidigare erfarenhet som undersköterska inom slutenvården är detta meriterande.

Annons för sjuksköterskeassistent, student termin 5

Undersköterska/skötare/barnsköterska

Vi söker dig som är utbildad eller är student enligt nedan:

  • Undersköterska inom vård- och omsorg alternativt att du blir klar med din utbildning senast i juni 2022
  • Sjuksköterskestudent som avklarat minst fyra terminer på sjuksköterskeprogrammet senast juni 2022
  • Läkarstudent som avklarat minst sex terminer på läkarprogrammet senast juni 2022

Arbetslivserfarenhet inom vård är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med specialistvård på sjukhus.

Annons för undersköterska/skötare/barnsköterska

Barnmorska

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med tidigare erfarenhet inom specialistområdet.

Annons för barnmorska

Sjuksköterska

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska senast juni 2022. Inväntar du din legitimation anställs du som undersköterska till dess att du fått din legitimation, först då övergår din anställning till en sjuksköterskeanställning. Har du tidigare erfarenhet som sjuksköterska eller ifrån sjukhusvård är detta meriterande.

Annons för sjuksköterska

Ambulanssjuksköterska

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med viss erfarenhet inom yrket. Har du specialistutbildning inom ambulans, anestesi eller annan akutsjukvård är detta meriterande. God fysik, simkunnighet och B-körkort är ett krav.

Annons för ambulanssjuksköterska

Medicinska sekreterare

Vi söker dig som är färdig medicinsk sekreterare, alternativt gått första året på yrkeshögskola för medicinsk sekreterare eller som är klar med termin 5 på läkarprogrammet senast juni 2022. Du har goda språkkunskaper i svenska, god IT-kunskap, är serviceinriktad, positiv och är intresserad av att vara verksamhetens administrativa stöd.

Annons för medicinsk sekreterare

Vikarierande underläkare och läkarassistenter

Är du intresserad av att arbeta som vikarierande underläkare eller läkarassistent så hänvisar vi till respektive verksamhetsområde. Det kommer inte publiceras någon annons.

Kontaktuppgifter SÄS organisation 

HR-direkt

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-05-10 15:05