Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Bemanningsservice

Bemanningsservice är SÄS interna bemanningsenhet. Vårt uppdrag är att hjälpa verksamheten med rätt kompetens vid korttidsfrånvaro. Hos oss kan du arbeta som både tillsvidare- och timanställd.

För att arbeta som tillsvidareanställd hos oss krävs flera års erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Våra sjuksköterskor och undersköterskor är flexibla, självständiga och har en stark servicekänsla. Arbetet är varierande och utvecklande och efter viss introduktion på klinikerna kan du jobba på 5-10 olika enheter. Du får möjlighet att få nya erfarenheter och växa i din yrkesroll då du sällan arbetar mer än en eller ett par dagar i rad på samma enhet.

Det finns möjlighet att arbeta som timanställd hos oss – förutsatt att det finns ett behov – om du är student, heltids- eller deltidsarbetslös, pensionär eller har en anställning hos en annan arbetsgivare. Timanställningen passar dig som är utbildad sjuksköterska eller undersköterska och vill arbeta lite extra inom sjukvården. Du som läser sjuksköterskeprogrammet termin 4 eller senare har möjlighet att arbeta extra som undersköterska hos oss. Om du i botten är utbildad undersköterska kan arbeta hos oss innan du påbörjat termin 4 på sjuksköterskeutbildningen. 

Som timanställd arbetar du olika mycket beroende på din situation och verksamhetens behov. För våra timanställda medarbetare kan det se lite olika ut. Vissa arbetar bara på en enhet och andra på flera. Några arbetar ganska mycket medan andra bara arbetar något enstaka pass i månaden.

Vi använder oss av bokningssystemet Time Care Pool där cheferna lägger in sin beställning av personal och våra medarbetare lägger in tillgänglig tid då de kan bokas. Beställningarna tas omhand av våra bemanningsassistenter som har en helhetssyn över personal och beställningar. Vi försöker även ta hänsyn till individuella önskemål så långt det är möjligt. 

Time Care Pool

Tycker du att det låter intressant och vill veta mer? Kontakta oss gärna för mer information.

Bemanningsservice

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-03-04 10:24