Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Så här ansöker du

För att söka lediga jobb hos oss behöver du registrera dig och skapa en profil i vårt rekryteringssystem. Det underlättar för oss att kommunicera med dig och säkerställa att alla dina meriter blir värderade.

När du hittat ett ledigt jobb som du vill söka framgår det i annonsen vad din ansökan ska innehålla och hur du gör för att skicka den till oss via vårt rekryteringssystem. I annonsen väljer du "Logga in och sök jobbet".

Om du är här för första gången och vill söka någon av våra tjänster behöver du skapa ett konto i vår jobb-portal. 

Skapa konto/logga in

En jobbprenumeration innebär att du får ett mail när det finns ett ledig jobb inom det eller de områden du valt. Du blir inte automatiskt sökande till en tjänst utan måste aktivt söka den eller de tjänster du är intresserad av.

Prenumenera på lediga tjänster

Bemanningsservice är SÄS interna bemanningsenhet. Verksamheten har i uppdrag att hjälpa verksamheten med rätt kompetens vid korttidsfrånvaro. Dit kan du ansöka både om tim- och tillsvidareanställning.

Mer information om att arbeta i och ansöka till bemanningsserivce

Kontakta SÄS rekryteringsteam

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2023-02-16 15:41