Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Är du sjuksköterska och vill bredda din kompetens?

Fyra personer håller om varandra i solnedgången.

Vi söker dig som vill bredda din kompetens och tillsammans med oss fortsätta att utveckla vår verksamhet inom neurologi, rehabilitering och nära vård på Södra Älvsborgs sjukhus. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på våra vårdavdelningar som har spännande inriktningar inom neurologisk vård, palliativ vård och strokevård.

Vill du arbeta inom dessa områden och bredda din kompetens, så är denna tjänst något för dig.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig personlig kompetensutveckling, engagerade chefer och kollegor samt ett klimat där alla är lika viktiga, då vi gör skillnad tillsammans.

Det finns även goda möjligheter till att delta i och/eller driva förbättrings- och utvecklingsarbeten inom verksamhetsområdet.

Din profil

Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska eller under utbildning. Vi letar efter dig som vill arbeta övergripande och är trygg i din yrkesroll. Du brinner för omvårdnad och trivs både med självständigt arbete och arbete i team. Samtidigt behöver du vara flexibel och ha lätt för att ta egna beslut. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier och avdelningar/enheter.

Vi är stolta över våra avdelningar och för oss är känslan av att göra ett bra jobb viktig. Tillsammans arbetar vi för en vård i toppklass!

Låter detta spännande?

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så berättar vi mer. Inom tre arbetsdagar blir du kontaktad av vår VC-trainee, Pauline Ahl. 

Intresseanmälan till vår verksamhet inom neurologi, rehabilitering

Yrkeskategori

Senast uppdaterad: 2022-04-13 11:31