Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Förändringar på SÄS pga pandemin covid-19. Läs mer på SÄS sida om covid-19 

Vårdgivare

Den information som finns publicerad här vänder sig i första hand till personal inom hälso- och sjukvården samt kommunal vård och omsorg.

Här finns analyslistan och annan användbar information vid provtagning. Till exempel remisser, blanketter, patientinformation och tips och råd.
Vårdhygien arbetar för att förhindra smittspridning och begränsa förekomsten av vårdrelaterade infektioner genom att upprätthålla en god hygienisk standard.
Här finns SÄS sjukhusövergripande medicinska styrdokument, rutiner för vårdplanering och andra riktlinjer och rutiner som gäller för olika nivåer. 
Här finns remissmottagare och länkar till informations- och utbildningsmaterial för de olika cancerdiagnoser som hanteras som standardiserade vårdförlopp. 
SÄS ingår i olika vårdsamverkansgrupper, där vårdgivare från sjukhus, primärvård och kommunal hälso- och sjukvård arbetar för en samsyn i strategiska frågor.
Här finns blanketter för remisser, beställningar och andra dokument, övrig information och kontaktuppgifter till vårdenheter och stödfunktioner.
Senast uppdaterad: 2018-11-30 15:19