Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. 
Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

 

Sjuksköterskestuderande

Du som läser sjuksköterskeprogrammet termin 4 eller senare har möjlighet att arbeta extra som undersköterska hos oss. Om du i botten är utbildad undersköterska kan arbeta hos oss innan du påbörjat termin 4 på sjuksköterskeutbildningen. 

Som timanställd arbetar du olika mycket beroende på din situation och verksamhetens behov. För våra timanställda medarbetare kan det se lite olika ut. Vissa arbetar bara på en enhet och andra på flera. Några arbetar ganska mycket medan andra bara arbetar något enstaka pass i månaden. Kontakta bemanningsservice för mer information.

Bemanningsservice

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:34