Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. 
Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

 

Coronavirus covid-19

Coronaviruset covid-19 är en infektionssjukdom som orsakas av ett virus. Sjukdomen påminner om förkylning eller influensa, med feber och hosta.

För dig som vill skänka material

Vill du donera skyddsutrustning, godis eller andra produkter till SÄS får du gärna kontakta oss via e-post: stina.harlid@vgregion.se

Covid-19 i Västra Götaland

Varje dag uppdateras statistik över antal bekräftade fall och antal inneliggande patienter inom Västra Götalandsregionen. På helgfria vardagar sammanställs även en regional rapport.

En gång i veckan uppdateras ytterligare statistik med bland annat antal bekräftade fall per kommun.

Statistik Västra Götalandsregionen

Regionala rapporter Västra Götaland

Other languages

Information about covid-19 in other languages (Folhälsomyndigheten)

Trossamfundledare talar om covid-19 (Myndigheten för stöd till trossamfund)

Så skyddar du dig själv och andra (Information Sverige)

Telefonlinje som bemannas av hälso- och sjukvårdspersonal som talar arabiska, persiska, somaliska, amarinja/tigrinja och ryska.

Senast uppdaterad: 2020-03-26 11:28