Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19 Information om våra förändrade besöksrutiner, hur du söker vård vid covid-19 och hur du kan undvika smitta 

Alla över 16 år bör använda munskydd i sjukhusets lokaler. Munskydd delas ut av entrévärdar där de finns.

Rehabkoordinatorer inom somatiken

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag 10:00 - 11:30

Växeltelefon

Öppettider

måndag - fredag 8:00 - 16:00

Besöksadress

Brämhultsvägen 53
501 82 Borås

Yttre vägbeskrivning

Buss 1, 3, 5 eller 8 eller bil från Södra Torget via Åsbogatan till sjukhuset Brämhultsvägen 53. Från motorväg R40 tag avfart 87 mot sjukhuset vid Hultamotet.

Inre vägbeskrivning

ingång 10 plan 3 och 7

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Södra Älvsborgs Sjukhus Kurator- och psykologenhet
Brämhultsvägen 53
501 82 Borås

Rehabkoordinatorns roll är att stötta sjukskrivna patienter genom att kartlägga förutsättningar och behov inför återgång till arbete, motivera patienten att själv delta aktivt och erbjuda stöd i kontakterna med till exempel arbetsgivare, försäkringskassan eller arbetsförmedlingen. Våra rehabkoordinatorer inom somatiken är tillför patienter i arbetsför ålder som är sjukskrivna via någon av SÄS mottagningar.

Söka vård hos oss

Om du är sjukskriven av läkare på SÄS kan du komma i kontakt med rehabkoordinator via din mottagning eller genom att själv kontakta oss.

Vid ditt besök hos oss

Besök hos rehabkoordinator är kostnadsfritt. Det är viktigt att avboka om du inte kan komma. Kontaktuppgifter för avbokning finns i kallelsen.

Vi som arbetar här

Rehabkoordinatorer inom somatiska vården finns på neuro-rehabiliteringskliniken men är verksamma på SÄS alla somatiska kliniker. 

Senast uppdaterad: 2020-07-02 09:08