Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Covid-19 Information om våra förändrade besöksrutiner, hur du söker vård vid covid-19 och hur du kan undvika smitta 

Alla över 16 år bör använda munskydd i sjukhusets lokaler. Munskydd delas ut av entrévärdar där de finns.

Rehabkoordinator inom vuxenpsykiatri

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Besöksadress

Ekenäsgatan 15
504 55 Borås

Inre vägbeskrivning

Plan 6, Hiss C

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Södra Älvsborgs Sjukhus Vuxenpsykiatrisk enhet Borås
Ekenäsgatan 15
504 55 Borås

Rehabkoordinatorns roll är att stötta sjukskrivna patienter genom att kartlägga förutsättningar och behov inför återgång till arbete, motivera patienten att själv delta aktivt och erbjuda stöd i kontakterna med till exempel arbetsgivare, försäkringskassan eller arbetsförmedlingen. Våra rehabkoordinatorer inom vuxenpsykiatrin är tillför patienter i arbetsför ålder som är sjukskrivna via vuxenpsykiatriskmottagningar på SÄS.

Söka vård hos oss

Om du är sjukskriven av läkare inom vuxenpsykiatrin på SÄS kan komma i kontakt med rehabkoordinator via din mottagning eller genom att själv kontakta oss.

Vid ditt besök hos oss

Besök hos rehabkoordinator är kostnadsfritt. Det är viktigt att avboka om du inte kan komma. Kontaktuppgifter för avbokning finns i kallelsen.

Vi som arbetar här

Rehabkoordinatorer inom vuxenpsykiatrin finns på vuxenpsykiatriska mottagningen Borås och är verksamma på hela vuxenpsykiatriska kliniken.

Senast uppdaterad: 2020-07-03 11:09