Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Rehabkoordinator inom vuxenpsykiatri

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Brämhultsvägen 53
50455 Borås

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Rehabkoordinatorns roll är att stötta sjukskrivna patienter genom att kartlägga förutsättningar och behov inför återgång till arbete, motivera patienten att själv delta aktivt och erbjuda stöd i kontakterna med till exempel arbetsgivare, försäkringskassan eller arbetsförmedlingen. Våra rehabkoordinatorer inom vuxenpsykiatrin är tillför patienter i arbetsför ålder som är sjukskrivna via psykiatrimottagningar på SÄS.

Söka vård hos oss

Komma i kontakt med rehabkoordinator:

Om du är sjukskriven av läkare inom vuxenpsykiatrin på SÄS kan du komma i kontakt med rehabkoordinator via din mottagning eller genom att själv kontakta oss.

Vid ditt besök hos oss

Vid ditt besök hos rehabkoordinator:

Besök hos rehabkoordinator är kostnadsfritt. Det är viktigt att avboka om du inte kan komma. Kontaktuppgifter för avbokning finns i kallelsen.

Vi som arbetar här

Rehabkoordinatorer inom vuxenpsykiatrin finns på Psykiatrimottagning 12, utredning och bedömning och är verksamma inom hela upptagningsområdet inklusive Mark och Alingsås.

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Senast uppdaterad: 2023-02-23 14:14