Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rehabkoordinator inom vuxenpsykiatri

Tillfällig information Fr o m den 16 maj har vi ny adress och finns då på Södra Älvsborgs Sjukhus. Se länk nedan till höger, Besökskarta över SÄS Borås.

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Besöksadress

Ekenäsgatan 15
504 55 Borås

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Rehabkoordinatorns roll är att stötta sjukskrivna patienter genom att kartlägga förutsättningar och behov inför återgång till arbete, motivera patienten att själv delta aktivt och erbjuda stöd i kontakterna med till exempel arbetsgivare, försäkringskassan eller arbetsförmedlingen. Våra rehabkoordinatorer inom vuxenpsykiatrin är tillför patienter i arbetsför ålder som är sjukskrivna via vuxenpsykiatriskmottagningar på SÄS.

Söka vård hos oss

Om du är sjukskriven av läkare inom vuxenpsykiatrin på SÄS kan komma i kontakt med rehabkoordinator via din mottagning eller genom att själv kontakta oss.

Vid ditt besök hos oss

Besök hos rehabkoordinator är kostnadsfritt. Det är viktigt att avboka om du inte kan komma. Kontaktuppgifter för avbokning finns i kallelsen.

Vi som arbetar här

Rehabkoordinatorer inom vuxenpsykiatrin finns på vuxenpsykiatriska mottagningen Borås och är verksamma på hela vuxenpsykiatriska kliniken.

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.


Senast uppdaterad: 2021-04-07 12:53