Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rehabiliteringsmedicinsk dagrehab

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag
7:15 - 10:00
måndag - fredag
13:00 - 14:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag - fredag
7:30 - 16:00

Besöksadress

Brämhultsvägen 53
504 55 Borås
Vårdpersonal röntgar en pojkes arm.

För dig som patient

Praktisk information som du som patient och besökare kan ha nytta av att känna till inför, under och efter din vistelse hos oss.

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Vi har specialistrehabilitering för patienter som efter skada eller sjukdom har någon form av funktionsnedsättning. Du har kommit så långt i sin rehabilitering att du kan bo hemma under behandlingsperioden.

Din vistelse hos oss

Vi tillämpar flexibel dagvård vilket innebär att behandlingens längd och antalet tillfällen per vecka anpassas efter dina individuella behov. Detta bestäms vid eventuell förbedömning där vi under en halv dag träffar dig några veckor innan behandlingsperiodens start.

Innan du ska komma första gången skickas broschyren ”Information till dig som kommer till dagrehab” hem till dig. När du har kommit till oss upprättar vi tillsammans en rehabiliteringsplan, som innehåller dina mål och den förväntade vårdtiden. Rehabiliteringsplanen uppdateras kontinuerligt under din behandlingsperiod.

Vi som arbetar här

Vi arbetar i tre team: neurologiskt och ortopediskt specialistrehabiliteringsteam, hjärnskadeteam och smärtrehabiliteringsteam.

I teamen ingår arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, läkare, psykolog, sjuksköterska och undersköterska. Vi har även ett nära samarbete med dietist och logoped som kopplas in när behov finns.

Elisabeth Johansson

Vårdenhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Christina Ekberg

Vårdenhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Närbild på ängel i tyg som hänger på undersökningsstol

Hjälp oss att bli bättre

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss om dina erfarenheter och synpunkter.

Boka din egen hälsocoach

Stärk din hälsa och må bättre i vardagen. Boka din egen hälsocoach helt kostnadsfritt som du träffar i mobilen, surfplattan eller via dator.


Senast uppdaterad: 2021-09-01 11:05