Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

M4

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

M4 vårdar patienter med både akuta och kroniska mag-, tarm- och njursjukdomar och patienter med diabetes och andra hormonella sjukdomar. Vi vårdar också patienter som ska genomgå planerade undersökningar och behandlingar. Avdelningen har ett nära samarbete med Mag- och tarm, PD- och njurmottagningen.

Din vistelse hos oss

På vårdavdelningen görs en så kallad individuell vårdplanering där vi tillsammans går igenom vad som ska hända, beräknad vårdtid och vad som händer efter att du skrivs ut från sjukhuset. Om din inläggning på avdelningen är planerad får du information av din läkare eller annan personal om beräknad vårdtid och eventuella förberedelser.

På avdelningen finns tillgång till dusch, toalett och tv. Frukost, lunch och middag serveras i matsalen och vid behov inne på ditt rum.

Det finns också tillgång till kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. Det går bra att ha sin mobiltelefon med sig och påslagen, om inget annat rekommenderas av personalen.

Checklista inför din vistelse

Tänk på att ta med

  • eventuell kallelse
  • fotolegitimation eller annan ID-handling
  • eventuell medicinlista
  • undvik att ta med värdesaker eller be någon anhörig ta med dessa hem.

Vi som arbetar här

Vi på avdelningen arbetar i team som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och studenter. Till avdelningen finns också kopplat sekreterare, kurator, dietist, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vår målsättning är att ge patienterna individuell vård med fokus på trygghet och säkerhet.

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Ann-Sofie Gering

Tf vårdenhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Boka din egen hälsocoach

Stärk din hälsa och må bättre i vardagen. Boka din egen hälsocoach helt kostnadsfritt som du träffar i mobilen, surfplattan eller via dator.

Närbild på ängel i tyg som hänger på undersökningsstol

Hjälp oss att bli bättre

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss om dina erfarenheter och synpunkter.

Senast uppdaterad: 2022-11-10 14:15