Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Provsvar - information om dina provsvar

För att få svar på dina prover, brukar vi be dig att själv ringa hit efter cirka en vecka efter att du lämnat prover. Vid besöket här har du fått en personlig kod för denna kontakt. Vi föredrar i första hand att du själv ringer upp oss, så du kan välja den tidpunkt och den plats som passar dig bäst för detta samtal.

I vissa fall kan det hända att vi ändå behöver kontakta dig. I det frågeformulär du ska ha fyllt i vid ditt besök fyller du i, om du i så fall önskar denna kontakt via brev eller telefon.

Om det inte går att nå dig på det telefonnummer du angett trots att vi har försökt vid flera tillfällen under flera dagar, kan vi ändå behöva skicka ett brev till dig, även om du har önskat bli kontaktad via telefon. Var därför noga med att fylla i rätt telefonnummer när du fyller i frågeformuläret.

Kontakt

Telefon
033-616 29 63


Senast uppdaterad: 2016-08-26 15:18