Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19:

Förkylningsbesvär? Tänk på uppmaningen från Smittskydd VGR till närstående, att undvika besök på sjukhuset som inte är helt nödvändiga och att aldrig göra besök om man har luftvägssymtom. De här åtgärderna och rekommendationerna är till för att skydda de mest sårbara. Information om de förändringar som SÄS genomför hittar du via SÄS sida om corona. 
Mer information och aktuellt läge i Västra Götaland

 

Dietistmottagning Skene

Tillfällig information Alla med förkylningsbesvär, snuva, hosta, luftvägsproblem eller influensasymtom uppmanas att inte besöka sjukhuset då risk finns att sprida smitta av Covid-19. Känner du dig sjuk och har ett planerat besök kontakta mottagning innan besöket.
De flesta som får covid-19 behöver inte kontakta vården. Om du känner dig mycket sjuk ring din vårdcentral eller telefonnummer 1177. Om du har mycket svårt att andas, ring 112.

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefonnummer
0320 - 77 80 00 (växeln)


 

Växeltelefon

Öppettider
Måndag-fredag kl 08:00-16:00

Besöksadress

Varbergsvägen 50,
511 81 Skene
Ingång 1

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Södra Älvsborgs Sjukhus Dietist- och logopedenhet/Dietistmottagning Skene
Varbergsvägen 50
511 81 Skene

Hälsocoach online

För dig som vill komma igång och röra på dig, sluta röka eller snusa, äta hälsosammare eller förändra dina alkoholvanor. Du träffar din hälsocoach via mobil eller surfplatta.

Boka din egen hälsocoach

Information för andra vårdgivare

Dietisterna hjälper dig med information och uppläggning av individuellt anpassad kost- och näringsbehandling. Några vanliga sjukdomstillstånd där en dietist kan hjälpa till är cancer, njursvikt, hjärtsvikt och diabetes typ 1. En stor del av dietistens arbete riktar sig till multisjuka patienter som ligger inne på sjukhuset.

Söka vård hos oss

För att komma till dietist behöver din ansvarige läkare vid sjukhuset skriva en remiss till dietistmottagningen. Avgiften är 100 kr vid mottagningsbesök för vuxna.

Väntetiden för att komma till dietist varierar ifrån en till åtta veckor. Patienter med akuta sjukdomstillstånd prioriteras och för övriga patienter är det så snart som möjligt.

Vid ditt besök hos oss

För att komma till dietistmottagningen går du till Ingång 2, plan 3.

Ansvariga för mottagningen

Enhetschef
Frida Otterdahl

Telefon 033-616 28 63

E-post frida.otterdahl@vgregion.se

Hälsocoach online

För dig som vill komma igång och röra på dig, sluta röka eller snusa, äta hälsosammare eller förändra dina alkoholvanor. Du träffar din hälsocoach via mobil eller surfplatta.

Boka din egen hälsocoach

Information för andra vårdgivare

Senast uppdaterad: 2020-05-11 16:08