Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Central arbets- och fysioterapienhet Skene

Kontaktuppgifter är ej tillgängliga

Självincheckning

Nu kan du som har en bokad tid checka in och betala ditt besök via din mobiltelefon.

Vårdpersonal röntgar en pojkes arm.

För dig som patient

Praktisk information som du som patient och besökare kan ha nytta av att känna till inför, under och efter din vistelse hos oss.

På enheten jobbar arbetsterapeuter och fysioterapeuter med rehabilitering av akuta åkommor inom medicin och ortopedi. Vi har verksamhet både för inneliggande patienter på sjukhuset och patienter som kommer hemifrån.

Söka vård hos oss

På enheten bedrivs vad som kallas specialiserad vård. De patienter vi i första hand tar hand om ska vara kopplade till en klinik, till exempel ortopedkliniken eller hjärtkliniken. Varje remiss vi får in bedöms och bokas antingen in eller skickas tillbaka till patienten med hänvisning om att söka sig till annat ställe, inom primärvården. Det går bra att ringa eller skicka in sin remiss.

Vid ditt besök hos oss

Vid alla besök hos oss måste du anmäla dig i huvudentrén. Våra lokaler ligger på plan tre. En närmare vägbeskrivning kan fås vid incheckningen i huvudentrén. När du hittat till oss är det bara att sitta ned i väntrummet, du behöver inte anmäla att du kommit hit.

Det finns omklädningsrum med låsbara skåp och dusch. Vid de flesta besök hos oss bör man ha kläder som är lätta att röra sig i och eventuellt svettas i. Dörrarna låses upp klockan 07:30 måndag-fredag och låses klockan 16:00 måndag-fredag.

För att komma i kontakt med oss via telefon ringer du 0320 - 77 93 58.

Checklista inför ditt besök

  • Kom ihåg att ta med ID-kort.
  • Kom ihåg att avboka din tid om du inte kan komma.

Vi som arbetar här

Arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistent.

Marko Anttila

Vårdenhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Boka din egen hälsocoach

Stärk din hälsa och må bättre i vardagen. Boka din egen hälsocoach helt kostnadsfritt som du träffar i mobilen, surfplattan eller via dator.

Närbild på ängel i tyg som hänger på undersökningsstol

Hjälp oss att bli bättre

Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna uppnå en säker och god vård. Vi vill gärna att du hör av dig till oss om dina erfarenheter och synpunkter.

Senast uppdaterad: 2021-05-19 14:06